Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

494 commentaren van in totaal 494 beoordelingen
Service
fred (alkmaar)
17/08/2018
9

grote beurt en schade aan onze auto in 1 keer afgehandeld

Service
Dhr. Van Waardenburg (Avenhorn)
01/08/2018
9

Uiterst correcte dealer. Vriendelijk personeel en goede service. Eerlijk

Service
John blok (Egmondaandenhoef)
01/08/2018
8

Het is gewoon goed

Verkoop
Joke van Dijk (Heerhugowaard)
31/07/2018
10

Een prettig bedrijf met vakkundige medewerkers.

Verkoop
Wim hage (Heemskerk)
31/07/2018
8

Eerlijk en betrouwbaar

Service
Tjapko Koel (Koedijk)
25/07/2018
9

tevreden

Service
Jonie Molenaar (Uitgeest)
19/07/2018
10

Je weet waar je aan toe ben en nogmaals uitstekende service en allemaal erg vriendelijk, je voelt je thuis daar

Verkoop
Dhr A.Rijvordt (heiloo)
17/07/2018
9

Prima uitleg, vlotte en prettige bediening en leuke ontvangst.

Service
GMH (Heerhugowaard)
13/07/2018
9

deskundig, vakkundig, goed en snel geholpen.

Service
Ab.koops (Alkmaar )
12/07/2018
8

Een acht is toch goed

Service
Tiny Mosch (Alkmaar)
12/07/2018
10

Het personeel is klantvriendelijk, het duidelijk uitleg over de werkzaamheden!

Service
C.H. Boon (Alkmaar)
11/07/2018
9

weer: goede service, prettige ontvangst, snel geholpen

Service
Dhr. E.A. De Wit (Alkmaar)
11/07/2018
10

Bij deze dealer ben je altijd welkom, tenminste dat gevoel geven ze. Ik heb nog nooit een klacht gehad over de dealer, of over de auto. Elke reparatie of aanpassing van de auto gebeurt gewoon goed!

Verkoop
Sebastiaan de Wit (ALKMAAR)
11/07/2018
10

De verkoper is vriendelijk en betrouwbaar!

Service
E. Zandvliet (Heerhugowaard)
09/07/2018
9

Omdat ik zonder overdrijven en boven verwachting keurig geholpen ben. Ik kon wachten op de kleine beurt. Koffie/thee, krantje, tijdschrift, alles was aanwezig om de tijd te verdrijven. Binnen een uur was hij klaar, gewassen en schoongemaakt. een dikke pluim ??

Service
Els Liefting (Schermerhorn)
09/07/2018
10

De werkzaamheden duurde langer dan verwacht, waardoor ik een afspraak om me man naar Schiphol zou brengen niet kon nakomen! Is prima opgelost door een leenauto die aangeboden werd .????

Service
Sylvia van der Wateren (grootebroek)
09/07/2018
10

prima service, vriendelijk personeel en zeer behulpzaamgoede wachtruimte met koffie en thee

Verkoop
Eric Brouwer (Heerhugowaard)
04/07/2018
10

Geen slecht punt te benoemen.

Service
Bart Rottier (Groningen)
02/07/2018
10

Betrouwbaar, vriendelijk; kundg; en mn omdat ik niet het gevoel heb dat er onterecht liflafjes en onderhoud wordt gedaan. Dat was de reden waarom ik toch weer vanuit mijn woonplaats naar het vertrouwde adres waar mijn vader deze auto altijd in onderhoud had ben teruggegaan

Service
Matthijs Vrijhoef (Koedijk)
28/06/2018
10

Fantastische receptie, prima wachtruimte en betrouwbare onderhoudsbeurten en reparatie

Service
Mevr. de Wolf (Heiloo)
28/06/2018
10

Zeer tevreden over de dealer

Service
Dhr. C. Dekker (Alkmaar)
27/06/2018
10

Betrouwbaarheid. Bereikbaarheid.Deskundig personeel.

Service
Pieter Loogman (Alkmaar)
27/06/2018
10

Correcte, vriendelijke behandeling gekoppeld aan prima service; wat je verwacht van een autodealer maken zij ‘gewoon’ waar!

Service
H van der Vlugt (Den Helder)
20/06/2018
9

Goede service, vriendelijk en vakkundig personeel

Verkoop
John van Ham
18/06/2018
10

Wij zijn in het hele proces duidelijk en vriendelijk geholpen

Service
Bert Nagel (Alkmaar)
13/06/2018
9

Vriendelijk personeel.Vertrouwd gevoel.Goede service.

Service
Jack Rosier (Schagen)
13/06/2018
9

Omdat bij melding aan de toyotabalie niet direct een medewerker aanwezig was.

Verkoop
Dhr P.Goosens (Alkmaar)
12/06/2018
10

Ben al jaren klant bin Autoplaza b.v. Dat is gewoon fantastisch.

Service
J.Kloek (Beverwijk)
12/06/2018
9

gehele uitstraling na verbouwing ziet er goed uit . vriendelijk personeel en hetzelfde nog steeds na 5 jaar !

Service
J kras (Volendam)
06/06/2018
9

Top garage vriendelijke medewerkers

Service
J.Stiemer
06/06/2018
10

Kom al ca. 40 jaar tot volle tevredenheid bij deze zaak

Verkoop
P.Balvers
06/06/2018
9

Wij kennen Autoplaza al jaren. Voor ons een betrouwbaar en mooi bedrijf met , vooral, eerlijke mensen. En heel belangrijk, ze luisteren goed naar wat je wilt.

Service
Jeroen Assenberg (Heiloo)
05/06/2018
10

Zij geven mij vertouwen dat ik mobiel blijf

Service
Dhr. R.J. Oudman (Alkmaar)
25/05/2018
9

Professionele organisatie met vakkundige medwerkers. Altijd op een plezierige wijze onthaald.

Service
henk kuijper (limmem)
24/05/2018
9

zeer tevreden gaan in vervolg ook voor onderhoud.

Service
Piet Kerkvliet (Zuid-Scharwoude)
24/05/2018
9

Autoplaza heeft een professionele uitstraling.Je weet van te voren waar je aan toe bent qua te verrichten werkzaamheden en prijs.De prijs-kwaliteitsverhouding is goed t.o.v. eerdere ervaringen.De receptie werkt prima en afspraken worden nagekomen.De wachtruimte is plezierig en je kunt er lekker lezen/werken.Afstemming APK met onderhoudsbeurten kan actiever door receptie worden gemanaged.Prima garage en service!

Verkoop
Mevr. S. Baciu
23/05/2018
10

Snelle levering van mijn auto, heel goed opgelost een dag eerder dan gepland. Heel aardige mensen die willen hun best doen voor de klant.

Verkoop
Piet (Heerhugowaard)
23/05/2018
10

Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, deskundig en toegankelijk personeel.

Service
Petronella M. Zonneveld (Oudorp)
22/05/2018
10

Klantvriendelijk, duidelijkheid en betrouwbaar!

Verkoop
Melvin Koster (Alkmaar)
18/05/2018
10

Zeer goede en profesionele service

Service
Mevr Zonneveld (Egmond aan den hoef)
16/05/2018
7

De service en de vriendelijkheid is zeer belangrijk

Verkoop
p.schouwink (heerhugowaard)
16/05/2018
10

klant vriendelijk

Service
J.Dake (Heerhugowaard)
09/05/2018
9

Je wordt keurig te woord gestaan. De kosten worden vooraf opgegeven.Het is voor mij al jaren een betrouwbaar adres.

Verkoop
Dhr. Wever
08/05/2018
9

De verkoper denkt met je mee, dat was erg fijn.

Service
Alexander Khoenkhoen (Noord-Scharwoude)
07/05/2018
10

Prima service met aandacht, duidelijke uitleg, ook bij onverwachts bezoek vlot geholpen. En vooral vriendelijk en

Service
N van Duijn (Alkmaar)
02/05/2018
10

Correctie snelle service; correcte facturering

Service
Bart vanharn brrkel
25/04/2018
8

Prima dealer , zeer klantvriendelijk.Jammer dat de factuur nog nooit is meegevallen. Maar nog nooit achteraf problemen met een reparatie gehad. Dus een 8 is dik verdiend

Service
Freek Op 't Einde (Sint Pancras)
25/04/2018
9

Betrouwbare en betaalbare dealer. Goede service! En natuurlijk is Toyota een zeer betrouwbaar merk.

Service
Hr. N.A.M. de Git (Oudorp/Alkmaar.)
25/04/2018
7

De APK niet koppelen aan een, m.i. onnodige 10.000-beurt.

Service
Jaap van Toledo (Sint Pancras)
18/04/2018
10

Super bedrijf.

Verkoop
Arie Drost (ALKMAAR)
16/04/2018
10

Persoonlijke service, komen afspraken na en zeer vriendelijk en deskundig geholpen

Service
Ina Happe (Alkmaar)
10/04/2018
9

Prima geholpen door bekwame mensen

Service
K. U. Schneider (Alkmaar)
03/04/2018
9

Heel correct, goede afspraak, zo wil je als klant behandeld worden!

Verkoop
A. Schmit (Alkmaar)
28/03/2018
8

Prima Toyota dealer. Goede services en prima ontvangst. Duidelijke afpraken, en de mensen zijn ter zake kundig. Het is prettig om binnen te lopen en vrijwel direct geholpen te worden.

Service
Autorijschool Kanjer (Purmerend)
28/03/2018
10

Goede service

Service
Chris Bosschert (Heerhugowaard)
28/03/2018
10

Serieus tegemoet getreden worden is belangrijk. Met een gevoel weggaan dat je auto serieus is nagekeken.

Service
R. Schooneveldt (Sint Pancras)
26/03/2018
9

Nette en snelle behandeling, meedenkend. Zeer tevreden

Service
Cor Mark (Broek op Langedijk)
21/03/2018
10

Goede service en prettige behandeling

Service
Liefst anoniem (De Rijp )
21/03/2018
7

De kennis ontbreekt mij. Dus vertrouwen op de medewerker is een must. Dat blijft als leek lastig.

Service
Mevr. Koomen
14/03/2018
5

Er zijn wat dingen mis gegaan bij de aankoop van accessoire die achteraf zijn aangekocht. En de communicatie is niet goed verlopen bij het afhandelen van dit issue en een ander issue

Service
Dhr P. Weijers
08/03/2018
10

Goede service en vriendelijk personeel. Flexibel in het voldoen aan de eisen.

Service
K.J.A.Pettit (Egmond aan zee)
07/03/2018
8

Omdat ze werken alles netjes en correct af en de ontvangst is correct

Service
J. Schippers (Haarlem)
28/02/2018
10

Een goede heldere service verlening.

Service
J.l.m.schouten (Heerhugowaard)
28/02/2018
9

Vriendelijke ontvangst; duidelijk wat er gaat gebeuren; redelijke prijsik heb steeds het gevoel dat ik veilig rijd. Daarom rijd ik steeds " toyota" en dat is oprecht zonder bijbedoelingen. Een aanrader voor eenieder

Service
Dhr Ps weel (zuidscharwoude)
27/02/2018
10

alles was top geregeld grote klasse

Verkoop
Wim Enzerink (Graft)
14/02/2018
9

Correct en netjes te woord gestaan en behandeld.

Service
Wim Welmers (Alkmaar)
14/02/2018
9

Mooie showroom, prettig verblijf bij wachten, koffiehoekje,vriendelijk personeel

Service
P.L.Pijlman-winkelhuijzen (Obdam)
07/02/2018
10

Zeer goede service. Zeer goed contact en zeer vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg en overdracht

Service
Bernard Wesselink (Heerhugowaard)
18/01/2018
10

Een prettige dealer om mee om te gaan, met oog voor een positieve klantervaring, een goede plek om te wachten bij een servicebeurt.

Service
Anoniem
10/01/2018
10

Zeer vriendelijk. Zowel werkplaats als receptie. Keer graag terug. Raad iedereen deze garage aan. Heb nog niet eerder zo'n goede garage gehad.

Service
Anoniem
29/12/2017
8

Prima service, correcte informatie vooraf, vlot geholpen, ook zonder afspraak.

Service
M.G.J. Dignum (Alkmaar)
28/12/2017
8

Je wordt altijd correct en vriendelijk behandeld.

Service
Anoniem
27/12/2017
9

vriendelijke service, competent advies, ik word altijd vooraf op de hoogde gesteld indien er iets wijzigt, kosten hoger gaan worden enz. Auto is altijd netjes schoon na onderhoud.

Service
Anoniem
27/12/2017
8

Ik kan geen 10 geven

Verkoop
Anoniem
22/12/2017
10

Zeer goed geholpen. Steeds vriendelijk ontvangen en tijdens de gesprekken is er aandacht en tijd voor de wensen en vragen die je als klant hebt. Ook het ophalen van de auto was goed verzorgd.

Service
L.de Waard (Sint Pancras)
21/12/2017
9

uitstekend tevreden over deze garage

Service
Dhr. A.C. van der Jagt (Alkmaar)
20/12/2017
10

Prima service en zeer klantvriendelijk

Service
Mevr. Landman (Warmenhuizen)
20/12/2017
10

Goede service en klantgerichte houding van de baliemedewerkers.

Service
Ingrid Reijne (West-Graftdijk )
13/12/2017
10

Ik ben zeer tevreden

Service
Anoniem
12/12/2017
10

Goede service en kwaliteit

Service
Hermien Piersma (Noord-Scharwoude)
07/12/2017
8

Prettig personeel met aandacht voor de klant.

Service
Anoniem
06/12/2017
7

Kan goedkoper

Service
Anoniem
06/12/2017
8

Goede service, prettig personeel, reparaties goed uitgevoerd.

Service
Anoniem
06/12/2017
10

correct, vriendelijk en luisterend personeel, komen hun afspraken na.

Service
Anoniem
06/12/2017
9

fijne service, vriendelijke mensen, duidelijk verhaal, flexibele meedenkers

Service
Mevrouw M.A.Mol (Alkmaar)
06/12/2017
9

Zo wel dat we de auto kochten en de service daarna, een heel tevreden klant. Zeker deze dealer aan te bevelen.

Service
m.stins (schagen)
06/12/2017
10

er is een zeer prettige sfeer of je een heel belangrijke klant bent wat heel goed voelt

Service
Petronella Watermann (Heerhugowaard)
06/12/2017
10

Prima zaak!

Service
Rob Oberg (Heerhugowaard)
06/12/2017
8

ik ben zeer tevreden over mijn dealer vandaar deze 8.

Service
Anoniem
29/11/2017
10

Ik word hier altijd correct behandeld en ben tevreden over de afhandeling.

Service
Anoniem
29/11/2017
10

goede service, vriendelijk en stipt

Service
Anoniem
29/11/2017
9

Vriendelijk personeel, heldere afspraken

Service
Jaap Kool (Alkmaar)
29/11/2017
9

Uitstekende dienstverlening. Vast prijs voor onderhoud. Bij laatste servicebeurt werd mijn auto "" door de RWD voor controle op werkzaamheden en APK keuring. Daar zou ik te lang op moeten wachten. Daarom bood men mij een leenauto aan, zonder extra kosten. Dat heb ik bijzonder gewaardeerd.

Service
Klaarhamer (Heerhugowaard)
29/11/2017
8

Duidelijk goede afspraken. Goed advies en auto netjes en schoon opgeleverd.

Service
Mevr. Bakker-van Heugten (Oudorp)
29/11/2017
10

De service is bijzonder goed en als klant worden we prettig behandeld

Service
Pieter van der Ploeg (Heerhugowaard)
29/11/2017
9

Snel geholpen in een onverwachte situatie. Receptiemedewerkers uiterst vriendelijk.

Service
Ann Mantjes (Heerhugowaard)
23/11/2017
9

Heb m'n Toyota Yaris nu 17 jaar en nog steeds bij dezelfde garage in onderhoud.

Service
I.Timmerman (Alkmaar)
22/11/2017
9

de kwaliteit van benadering,technische uitleg,geduld en betrokkenheid van de medewerkers en de wijze waarop de technische onderhoudswerkzaamheden werden en worden uitgevoerd geeft mij een betrouwbaar gevoel.

Service
Anoniem
16/11/2017
8

Autoplaza Alkmaar is goed georganiseerd, professioneel, klantvriendelijk en servicegericht.

Service
Anita Lowenhardt (Oost-Graftdijk)
06/11/2017
8

Personeel van receptie en werkplaats zijn uiterst vriendelijk. Mijn enige kritiek is dat de nota's moeilijk te beoordelen zijn voor een leek en dat de nota's soms hoog uitvallen.

Service
Anoniem
01/11/2017
10

Zeer vriendelijk personeel, zowel bij de balie als de monteurs. Altijd erg beleefd. De werkzaamheden worden altijd op tijd afgehandeld en de kosten zijn van te voren bekend. Ze denken met je mee als je een vraag hebt.

Service
Dick Kalis (Egmond aan Zee)
01/11/2017
10

Punctueel, vriendelijk, goed geïnformeerd.

Service
Gerard Borst (Heerhugowaard)
01/11/2017
10

Goede directe service.Ook goede ondersteuning bij vragen. (B.v. hoe ga je om met een lekke band).

Service
Jos koning (Sint pancras)
01/11/2017
10

Goed en bekwaam te woord gestaan zowel reseptie als de monteurs.

Service
Anoniem
31/10/2017
10

ervaring

Service
Lia Stoutjesdijk (Alkmaar)
26/10/2017
10

Omdat ik al 10 jaar een goede klant ben bij Toyota dealer Alkmaar en altijd op een goede manier behandelt ben en ook zeer tevreden over het auto merk hoop ik nog vele jaren klant te mogen zijn!!!

Service
Anoniem
25/10/2017
10

Prima service, fijn personeel aan de balie. Prijsopgave vooraf, en eventuele bijkomende kosten bij inspectie worden meteen gemeld.

Service
Anoniem
25/10/2017
10

Vriendelijk personeel, prettig wachtruimte, goede communicatie en direct een vervangende auto.

Service
Dhr. C.P. Kats (Heerhugowaard)
25/10/2017
9

Fijne garage met hulpvaardige medewerkers!

Service
Anoniem
19/10/2017
10

Wij worden altijd vriendelijk ontvangen (met een kopje koffie) en krijgen na beoordeling van de werkzaamheden eerst een telefoontje over eventuele extra werkzaamheden en de prijs daarvan. Als de reparatie of APK langer duurt en het te lang duurt om te wachten krijgen wij een leenauto mee. De prijs op de faktuur is altijd gelijk aan het eerder opgegeven bedrag. Ondanks dat de auto ruim 24 jaar oud is loopt hij als een zonnetje met dank aan Autoplaza Alkmaar

Service
Anoniem
19/10/2017
10

ja ik heb zeer goede ervaringen met dit bedrijf vriendelijk en bekwaam personeel en ook ingeval van wachten is het aangenaam metgoedekoffie en voldoendekranten.

Service
Anoniem
18/10/2017
9

Terwijl ik tijdens het wachten onder het genot van een kopje koffie gewoon aan het werk kon zijn kon de garage de onderhoudsbeurt en APK keuring uitvoeren.

Service
Paul de Boer (Heerhugowaard)
18/10/2017
9

Het klopt helemaal vriendelijk en goed Alie prima vent.

Service
Anoniem
11/10/2017
10

Duidelijkheid, correct, vriendelijk, vakkundig, kortom uitstekend

Service
dhr. D. Treffers (Castricum)
11/10/2017
9

Keurig net bedrijf. Vooraf overleg en prijsopgave van de afgesproken onderhoudsbeurt of reparatie.Wanneer het tegen zit wordt je gebeld en wordt toestemming gevraagd om door te gaan met het mankement wat is gevonden.In de showroom een nette hoek met koffie corner en grote (lees)tafel waar je rustig kunt wachten op een reparatie of als de auto nog niet gereed is.

Verkoop
Harm Minkema (Alkmaar)
11/10/2017
9

Nou ik heb bij deze dealer al 2keer eerder een auto gekocht.naar volle tevredenheid.

Service
Anoniem
04/10/2017
9

goede verzorging

Service
Anoniem
04/10/2017
10

Bij Autoplaza Alkmaar merk je gewoon dat ze hun uiterste best doen om hun werk zo goed mogelijk te doen !

Service
F bakker (Heerhugowaard )
04/10/2017
10

Keurige dienstverlening top personeel

Service
Anoniem
29/09/2017
9

Alles prima

Service
Anoniem
27/09/2017
10

Zeer klantgerichte uitstekende service.

Service
Anoniem
13/09/2017
8

Een fijne benadering naar de klant toe. Altijd bereidt om te helpen.

Service
Sabine van Staden
13/09/2017
9

Prettige dealer, altijd iemand aanwezig. Je wordt altijd goed te woord gestaan. Ruime keuze.

Service
Anoniem
06/09/2017
9

Altijd goede service, zeer klantvriendelijk

Verkoop
Kees Dekker (Alkmaar)
06/09/2017
9

Kundig en vriendelijke medewerkers. Het bedrijf is prima toegankelijk. Moderne toekomst gerichte uitstraling.

Verkoop
R. Ranzijn (Heiloo)
31/08/2017
10

Ik ben al een aantal jaar klant bij dit bedrijf. Zij hebben mij ook deze keer weer zeer vriendelijk geholpen met de aanschaf van een nieuwe auto. Tevens zijn ze erg coulant geweest met de prijs van de aanschaf van de nieuwe auto en de inruil van de oude auto. Ook in de onderhoud nooit problemen ervaren. Een bedrijf die ik een ieder zou aanraden.

Service
Anoniem
28/08/2017
9

Goede service.

Verkoop
Anoniem
23/08/2017
10

Ter zake kundig, klantgericht, komt alle afspraken na.

Service
Anoniem
23/08/2017
8

De communicatie met de garage is helder en duidelijk. Ze komen hun afspraken na en leveren goed en schoon werk

Service
Peter Bruin (Alkmaar)
23/08/2017
9

Helpt herinneren aan afspraak / belt zelf, prettige omgeving met behulpzamen medewerkers / monteurs

Verkoop
Bert en Simone Jonker (Heerhugowaard)
16/08/2017
9

Wij zijn erg blij met onze nieuwe Toyata CHr en hopen er vele tevreden kilometers mee te gaan rijden. De service is goed in Alkmaar en is bij ons bekend vanuit de tijd dat men nog in Heerhugowaard gevestigd was. Ook toen waren wij altijd tevreden.

Service
Henk van Duijn (Heerhugowaard)
16/08/2017
10

Vooraf duidelijk inzicht gegeven in werkzaamheden en kosten.Aanvullende kosten t.a.v. meerwerk tijdig gecommuniceerd.

Verkoop
Dhr. M. van den Driest (Petten)
15/08/2017
10

Filiaal met klantvriendelijke receptie, verkopers en personeel in de werkplaats met grote mate van vakmanschap en immer bereid om te helpen ook bij ogenschijnlijk kleine problemen anders dan standaard onderhoudsbeurten.

Service
Anoniem
09/08/2017
9

Goede service en ook nog mijn auto gewassen heel netjes allemaal.

Service
Anoniem
09/08/2017
8

Service goed, vriendelijke en deskundige medewerkers. Uitstraling winkel kan warmer en wachtruimte meer privacy zoals voorheen.

Service
D.M.Mahoney (Scahgen)
09/08/2017
9

betrouwbaar, vriendelijk, duidelijk en deskundig

Service
J kras
09/08/2017
9

fantasthische garage zeer correcte mensen

Service
Anoniem
03/08/2017
8

Netjes en correct

Verkoop
Anoniem
02/08/2017
10

Onderhoud wordt naar behoren uitgevoerd, personeel is kundig en behulpzaam. In de loop der jaren is en vertrouwensband ontstaan. Door de kwaliteit van de auto zie ik ze gelukkig niet al te veel.

Service
Ina Happe (Alkmaar)
31/07/2017
9

Zeer tevreden over de mensen die daar werken. Aardig en geduldig en kundig. Heel belangrijk

Service
Anoniem
27/07/2017
10

De medewerkers zijn zeer vriendelijk en denken met je mee. Mijn auto ziet er weer top uit en rijdt weer prima. Er moest nogal wat aan gebeuren, maar ik kon de auto snel weer ophalen. Er werd keurig gebeld of ik de auto nog een nacht kon missen zodat ze hem de volgende ochtend helemaal schoon konden maken. Geen probleem, want ik had een prima leenauto waar ik gebruik van kon maken.

Verkoop
Harry Dilg (Purmerend)
27/07/2017
10

Persoonlijke service

Service
Anoniem
26/07/2017
10

Vrindelijk personeel, goede service

Verkoop
Anoniem
24/07/2017
9

Prima service

Service
Anoniem
24/07/2017
7

Ze doen wat ze beloven. De omgang is helder en terzake

Service
Zeger de Ruiter (Bergen Nh )
24/07/2017
9

Goede afspraken , prima service , en leuke vriendelijke medewerkers

Verkoop
Anoniem
14/07/2017
10

Zeer tevreden

Service
Jaap Schavemaker (Assendelft)
14/07/2017
10

Zeer vriendelijk en behulpzaam en komen de gemaakte afspraken keurig na.

Service
dhr. C.H. Boon (Alkmaar)
13/07/2017
9

Plezierige receptie en mogelijkheid om zelf ongestoord wat te kijken bij alle nieuwe modellen.

Service
J.C.M. de Boer (Alkmaar)
13/07/2017
10

omdat ze het verdienen

Verkoop
Fred Veldt (Bergen N-H)
30/06/2017
10

Zeer tevreden lekkere Koffie.ik kan altijd langs komen.

Service
Anoniem
27/06/2017
9

De auto is goed behandeld alleen de prijs was wat hoger door bijkomende werkzaamheden. Het was nodig alleen had ik niet op die extra kosten gerekend. Verder zeer tevrede.

Service
Anoniem
27/06/2017
9

Goed en correct

Service
Anoniem
22/06/2017
8

tevreden

Service
van Klinken (Alkmaar)
22/06/2017
10

Een prima behandeling en zeer correct

Service
Anoniem
20/06/2017
9

Werd goed en deskundig geholpen, volgens afspraak volgde een prijsopgave.

Service
Anoniem
08/06/2017
8

Goede service

Service
Anoniem
07/06/2017
9

Goede prettige garage, vriendelijke mensen.

Verkoop
Cynthia de Wolf (Heiloo)
07/06/2017
10

Wij zijn thuis bij Autoplaza, voelt goed !

Service
Cynthia de Wolf (Heiloo)
07/06/2017
10

Als er wat is, denken ze met je mee, en laten ze jou niet in de steek !

Verkoop
Han Dake (Heethugowaard)
07/06/2017
10

Word bij service beurten altijd prettig ontvangen en de koffie staat klaar.
Vooraf weet ik precies de prijs die in rekening wordt gebracht.

Service
J van Laar (Hoogkarspel.)
07/06/2017
9

Heel fijn personeel veel geduld als ik vragen heb en altijd een kopje koffie, wij kopen met een paar maanden zeker weer de nieuwe Yuri's.

Service
R. Ommel (Heerhugowaard)
07/06/2017
7

Omdat het eerder veel lager was dus vind ik een 7 voor nu voldoen

Service
P.Oud
06/06/2017
9

correkt geholpen en behandeld

Service
C.G.Hogeling (Alkmaar)
02/06/2017
9

Heel vriendelijk en goede service

Service
Anoniem
01/06/2017
8

keurig bedrijf, klantvriendelijke behandeling, niet onderscheidend ten opzichte van andere garages.

Service
L. Holwerda (Alkmaar)
31/05/2017
8

Alles ziet er zeer verzorgd en goed uit en prettig te woord gestaan.

Verkoop
Niek van Duijn (Alkmaar)
31/05/2017
10

Dit is de dealer voor uw nieuwe Toyota in Alkmaar. U bent verzekerd van goede hulp en advies. Men verkoopt u geen auto, men helpt u met de aanschaf van een nieuwe Toyota voor jaren onbezorgd rijplezier.

Service
Anoniem
24/05/2017
8

goede zaak gewoon

Service
M. Verhoeven (Heerhugowaard)
24/05/2017
9

Fijne garage met aardig en vakkundig personeel

Verkoop
L. Dikstaal
23/05/2017
10

Uitstekend geholpen. Van de eerste kennismaking bij de proefrit tot de snelle aflevering van de auto. Alles perfect geregeld.

Service
John en Carry Bloetjes (Krommenie)
18/05/2017
9

Zeer vriendelijke en professionele Toyota-Dealer.
Receptionist is een topper in zijn vak!

Verkoop
Ed (Limmen)
17/05/2017
9

Goede uitleg over auto geen pusherig gedrag goede offerte gekregen

Verkoop
C.M. Klos (Wormer)
10/05/2017
10

naar mijn oordeel een prima bedrijf met deskundig personeel, waarmee ik nooit negatieve ervaringen heb gehad.

Service
H. Algra (Alkmaar)
10/05/2017
8

Ze zijn goed.

Verkoop
Hoedjes Willem (Broek op langedijk)
10/05/2017
10

Goede inruilprijs

Verkoop
J.A.Rauwerda (Heiloo)
10/05/2017
9

Uitstekende service , prettige bediening , aardig personeel en terzake deskundig.

Service
Liliane Singelenberg (Heerhugowaard)
10/05/2017
10

Een goede service, klant vriendelijke en persoonlijke
benadering.

Service
Anoniem
04/05/2017
9

wordt altijd zeer correct te woord gestaan

Service
Anoniem
04/05/2017
9

Ik ben bijzonder goed geholpen - op kort termijn en zonder afspraak. Daardoor kon een reis naar Duitsland doorgaan die anders in gevaar was gekomen.

Service
govert van den heuvel (oudendijk)
03/05/2017
10

Zeer vriendelijk en vakkundig personeel, geen straf om je auto af te geven voor apk/onderhoud.

Service
Jos koning (Sint pancras)
19/04/2017
10

3 richting aanwijzerhandels in 16000 km vind ik niet normaal.U mag me bellen

Service
Rob Romijn
19/04/2017
8

Ben al jaren klant. Wordt altijd prettig geholpen en krijg altijd een goed advies. Afspraken worden netjes nagekomen.
Dat alles geeft mij vertrouwen

Service
Alexander Khoenkhoen (Noord-Scharwoude )
18/04/2017
9

Vriendelijke medewerkers, duidelijke afspraken over onderhoud en kosten.
Keurig aflevering na onderhoud. Een voorbeeld voor menig dealernetwerk van vooral Duitse merken waar je als klant merkt dat er duidelijk minder tijd en aandacht voor je is.

Verkoop
Anoniem
12/04/2017
10

goede service, vriendelijk geholpen

Service
Anoniem
12/04/2017
8

fijne garage, prima service en uitleg correcte afhandeling en op tijd.

Service
R u de keijzer (Alkmaar)
12/04/2017
9

Om dat ik als klant goed word geholpen

Service
Marietta Pandino (Heerhugowaard)
05/04/2017
10

Zeer goede service..mijn volgende nieuwe auto word weer een toyota

Service
Michiel (Oudorp)
05/04/2017
8

Afspraken worden keurig nagekomen, geen gedoe , altijd duidelijkheid.
heb het gevoel dat mijn auto in goede handen is

Service
Anoniem
31/03/2017
10

Vriendelijk en deskundig personeel. Goede service en bij onderhoudsbeurten een leen-auto meegekregen.
Prettige receptieruimte met koffie en thee faciliteiten bij wachten.

Service
J. Montagne-Struwe (Heiloo)
29/03/2017
9

Goede service, vertrouwd, prettige ontvangst door receptie

Service
Anoniem
23/03/2017
9

Dealer is a. Vriendelijke ontvangst b. Vakbekwame monteurs c Altijd bereid bij calamiteiten te helpen D. Geven immer vooraf aan als er extra kosten zijn E. Service met een leenauto is heel plezierig.

Verkoop
Ernest Limburg (Heemskerk )
23/03/2017
10

Luistert oor. Nemen alle tijd voor je. Koffie staat altijd klaar. Je hebt nooit het gevoel dat je teveel bent.
Komt zijn belofte na. Top dealer. Je gaat daar met een goed gevoel de deur uit.

Service
Han Dake (Heethugowaard)
20/03/2017
9

Prettige ontvangst. Genoeg parkeerruimte. Mooie showroom met veel te bekijken. Auto doet het prima met het onderhoud dat gepleegd wordt.

Service
Arie Bruin (Waarland)
16/03/2017
10

Omdat ze je altijd vriendelijk te woord staan en meteen vragen of je een kopje koffie wil perfect houden zo.

Service
Mevrouw Kwantes (Alkmaar )
16/03/2017
10

Zeer goede service omdat er geen leen auto beschikbaar was met automaat mocht ik gratis thuisgebracht worden en weer opgehaald tijdens het onderhoud van mijn auto. Echt super service.

Verkoop
Anoniem
13/03/2017
10

Zij onderhouden mijn auto prima, de medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Ik kan er altijd terecht met mijn vragen en ev. problemen. Ik ben echt heel tevreden over dit bedrijf en medewerkers.

Verkoop
Dhr. De Jong
10/03/2017
3

Na zeer vriendelijk verlopen aankoop volledig misgelopen levering van de nieuwe auto. En vervolgens zeer toyota onwaardige afhandeling van het geschil door de daartoe door toyota benoemde functionaris

Service
Anoniem
08/03/2017
8

Omdat alles keurig en netjes en duidelijk is afgehandeld

Service
Anoniem
08/03/2017
9

Deskundig personeel. Erg behulpzaam en vriendelijk. Het belang van klant staat voorop.

Service
Jan Wijbenga (Alkmaar)
08/03/2017
10

De spreekwoordelijke kwaliteit van Toyota-auto's geldt evenzo voor het onderhoud en de service die deze dealer levert. Ik ben al meer dan 40 jaar klant en heb verschillende medewerkers al jaren gezien. Niet vaak omdat ik zelden problemen heb gehad, maar wel regelmatig. Een laag personeelsverloop zegt veel.

Service
Mw. M.H.Verweij (Heerhugowaard)
08/03/2017
10

Ik ben altijd zeer te spreken over de dienstverlening en de klantvriendelijkheid van dit bedrijf

Service
Anoniem
01/03/2017
10

De medewerkers zijn toegankelijk, laag drempelig en vriendelijk. De service van de garage is uitstekend. De garage is niet duur. Je krijgt een leenauto. er is ruimte om te wachten tijdens de uitvoering van de onderhoudsbeurt.

Service
Paul (Alkmaar)
28/02/2017
9

Vriendelijk betrouwbaar duidelijk eerlijk

Verkoop
Anoniem
23/02/2017
10

Prima ontvangen, goede service, leuk moment toen we de nieuwe auto gingen ophalen, enthousiaste verkoper, top.

Service
DJB Advies (Castricum)
22/02/2017
9

Ik geef in principe geen 10, want bij een 9 houd je mensen scherp om mogelijke verbeterpunten op te pakken.

Service
Piet
22/02/2017
9

Goede garage; vriendelijk en duidelijk

Verkoop
Hendy Voogt (Winkel)
16/02/2017
10

Super service overtreft de verwachting van de klant!

Verkoop
ron groot (warmenhuizen)
15/02/2017
9

keurig net bedrijf met nette verkopers die je rustig de tijd gunnen

Service
Anoniem
14/02/2017
8

Baliemedewerkers zijn vriendelijk, herkennen de klant en zijn auto, helpen je ook zo goed als ze kunnen als je bijv. vergeten bent op tijd een afspraak te maken.
Werkplaats lijkt o.k.

Service
Dhr Pasveer (Heerhugowaard)
14/02/2017
9

Klantvriendelijk,goede service.

Service
Gerard Borst (Heerhugowaard)
14/02/2017
10

Goed en betrouwbaar servicepunt wat makkelijk te benaderen is.

Service
TjapkoKoel (Koedijk)
14/02/2017
9

Ik word naar tevredenheid geholpen

Service
Ann Mantjes (Heerhugowaard)
09/02/2017
9

Wat kan ik meer vertellen na 17 jaar een zeer tevreden gevoel te hebben en nooit naar een andere garage ga.
Service aan de balie ook meer dan goed!

Service
'Jaap Mak' (Wormer)
01/02/2017
10

Alles is prima

Verkoop
Anoniem
11/01/2017
9

De dealer is zeer vakbekwaam, klantvriendelijk en enthousiast.

Verkoop
Peter draijer (Alkmaar)
04/01/2017
10

Altijd vriendelijk geholpen en vakkundig

Verkoop
Riekie van de Bank (Alkmaar)
21/12/2016
10

Goede service en persoonlijke aandacht

Service
Hermien Piersma (Noord-Scharwoude)
14/12/2016
8

Goede ontvangst met vriendelijk balie personeel.
Heb al een aantal jaar de zelfde mensen dus geeft een vertrouwd beeld

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
10

De aanschaf van een auto kan een feest zijn, ook als het gaat om private lease. Bij Autoplaza in Alkmaar is dat zo, vooral door de deskundigheid en de vriendelijkheid van de verkoper. Geen loze, opdringerige praatjes, maar afspraak is afspraak. En de auto - een toyota auris hybride - is top. Rijdt lekker en is nog zuiniger dan beloofd. We gaan er veel plezier van beleven.

Service
Anoniem
05/12/2016
10

Zoals reeds eerder gemeld, ben ik al "tig jaren bij deze dealer, voorheen ????(ben deze naam even kwijt).
Dit is mijn , geloof ik, 8ste Toyota, waar ik een fan van ben.
Zal zolang mogelijk (gezien de betrekkelijk hoge leeftijd) bij deze dealer blijven, dus ook Toyota blijven rijden. Rijd heel wat km-ters.

Service
Anoniem
30/11/2016
10

Omdat het voor mij goed is.

Service
autorijschool Kanjer (De Rijp)
30/11/2016
10

Goede service. Denken met je mee.

Service
I.Timmerman (Alkmaar)
30/11/2016
9

de wijze van behandeling en afhandeling en de daarbij getoonde professionaliteit en toch de persoonlijke benadering geven mij
altijd een tevreden gevoel

Service
Tiny Mosch (Alkmaar)
16/11/2016
9

Door een schouderfractuur kon ik de auto niet naar de garage brengen voor APK en grote beurt. De auto is door een medewerker gratis opgehaald en teruggebracht!!

Service
Paul de Boer (Heerhugowaard)
20/10/2016
9

ik ben altijd netjes en goed behandeld,ondanks dat het wel eens tegen valt de kosten.

Service
Wil van der Burgt (Heerhugowaard)
19/10/2016
9

Wordt er altijd correct, professioneel en klantvriendelijk behandeld!

Service
Anoniem
12/10/2016
9

Duidelijk overleg ...sociaal en meedenkend ....goede afspraken en auto keurig schoon afgeleverd
Al 9 jaar een zeer tevreden klant!!!!!

Service
P.C. de Bruijne (Bergen. nh)
12/10/2016
10

Altijd luisterend oor, perfecte service (gratis leenauto), 1x per jaar een garage bezoek, kosten van deze onderhoudsbeurten zijn uiterst redelijk. Zeker voor de prijsklasse van deze auto (3e generatie Prius)

Service
Kees van. de Heiligenberg (Heerhugowaard)
30/09/2016
9

Ik geef een 9 omdat ik nooit een 10 geef. Zeker niet aan mij zelf. Kees

Service
J van Laar (Hoogkarspel 24)
28/09/2016
8

Heel fijn geholpen met veel geduld en lekkere koffie.

Service
Eva (Alkmaar)
22/09/2016
0

Ik ben altijd eerlijke service gewend en voel mij na de laatste keer hoge rekening opgelicht.

Service
Anoniem
24/08/2016
10

prima behandeling en uitvoering werkzaamheden

Service
Anoniem
04/08/2016
10

Goede service en vriendelijke mensen

Service
Anoniem
03/08/2016
10

De aanschaf van een auto kan een feest zijn, ook als het gaat om private lease. Bij Autoplaza in Alkmaar is dat zo, vooral door de deskundigheid en de vriendelijkheid van de verkoper. Geen loze, opdringerige praatjes, maar afspraak is afspraak. En de auto - een toyota auris hybride - is top. Rijdt lekker en is nog zuiniger dan beloofd. We gaan er veel plezier van beleven.

Service
Anoniem
27/07/2016
10

ik ben 73 jaar en heb al vele dealers meegemaakt, de service van autoplaza is ongekend goed.

Verkoop
Maarten Stephan (Akersloot)
19/07/2016
9

prima hulp lekker kleinschalig en toch van alle gemakken voorzien zoals plannen per e-mail

Verkoop
Tjitske Colee-Zorgdrager (Hoorn Terschelling)
15/07/2016
10

Goede service,altijd vriendelijk.

Service
Anoniem
14/07/2016
7

waterpomp moest vervangen worden na 90.000 km terwijl deze toch 200.000 km mee zou moeten kunnen volgens opgave
Op mijn vraag daarover kreeg ik niet echt antwoord

Verkoop
Bernie van Daatselaar (Alkmaar)
13/07/2016
10

Dit garage team is vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar. Stap ik voor de keuring binnen met : 'zeker nieuwe banden dit keer?' Zegt de garagehouder 'ik wil u van alles verkopen maar niet wanneer het niet nodig is '. Men kent mij, mijn auto, mijn rijgedrag.

Verkoop
Theo Bloemendal (Heiloo)
13/07/2016
10

Het is een uitstekende en betrouwbare garage. Een aanrader voor iedereen die een goede service en klantvriendelijkheid op prijs stelt. En naast occasions kunt U ook gewoon (net zoals ik) een nieuwe auto kopen bij dit bedrijf.

Service
Anoniem
08/07/2016
8

Primaservice

Service
Ruud H (Bergen NH)
06/07/2016
10

Vriendelijk, oplossingsgericht en vaardig

Verkoop
J. Deutekom (Alkmaar)
29/06/2016
10

Hoge service, klantgericht en persoonlijke aandacht

Verkoop
Anoniem
22/06/2016
8

correct ontvangen en op een prettige manier advies gekregen

Service
Jaap Th. van Nes (Zuid-Scharwoude)
22/06/2016
10

Afspraken worden stipt nagekomen, half elf servicebeurt is half elf servicebeurt, half twaalf klaar is 3 minuten voor half twaalf klaar (reken ik ook goed!!), afgesproken prijs is de te betalen prijs, prima gratis koffie en/of cappuccino, meerdere kranten om te lezen en zeer vriendelijk personeel. Alles ziet er schoon en verzorgd uit.

Service
Mw K Fens (Alkmaar)
15/06/2016
8

Vriendelijke te woord gestaan duidelijke afspraken omtrent de prijs van wat er gedaan moet worden.
Auto keurig afgeleverd. Goede overzicht wat er aan de auto is gedaan

Service
mevr e
09/06/2016
9

ik ben erg tevreden over de dealer, wordt altijd correct te woord gestaan en snel geholpen.

Service
Gerard Borst (Heerhugowaard)
08/06/2016
10

Altijd goede en snelle service.

Verkoop
J.B. de Vries (Alkmaar)
08/06/2016
9

Bij Autoplaza Alkmaar werden wij zeer goed geholpen. Goede ontvangst. Heldere uitleg. De voor en tegens werden goed afgewogen en besproken. Vragen werden vlot beantwoord en op een zodanige manier dat je er ook wat aan hebt. Er wordt voldoende tijd voor je genomen.
We komen er al jaren en zijn erg tevreden!

Verkoop
J.T. van Gelder
03/06/2016
9

De verkoper was een prima verkoper en een prettige persoonlijkheid, die echt de tijd nam, begripvol was en ook kon luisteren en niets opdrong. Hij gaf je de indruk dat we er beiden aan konden verdienen en niet alleen de dealer. Hij gaf je een vertrouwd gevoel. Ik ben erg tevreden over de hele gang van zaken en de dag van de in ontvangstneming van de nieuwe auto was echt verrassend en leuk. De auto was ingepakt in de showroom en ik mocht hem met een fles wijn feestelijk zelf onthullen. Heel leuk!

Service
Arie Bruin (Waarland)
01/06/2016
10

Je word altijd goed behandeld.

Service
Nico Hopman (Heerhugowaard)
26/05/2016
9

De dealer werkt klantgericht is vriendelijk denkt met de klant mee als de klant er om vraagt geeft hij doormiddel van de monteur die aan de auto gewerkt heeft uitleg wat hij gedaan heeft en waarom . de auto wordt weer schoon aan de klant terug gegeven.
En de rekening is zo als afgesproken ben ook benaderd door een andere garage ( geen dealer ) maar ik blijf bij autoplaza

Verkoop
Bas Dekker (Stompetoren )
19/05/2016
9

Geïnteresseerd, en denkt mee met de klant

Service
Freek Op 't Einde (Sint Pancras)
18/05/2016
10

betrouwbare auto, zeer betaalbaar onderhoud. prettige uitstraling, vriendelijk personeel.

Service
T. Kroonenburg (Oudorp)
18/05/2016
9

De communicatie is correct en accuraat. De werkzaamheden worden goed uitgevoerd. De auto wordt keurig afgeleverd.

Service
Dhr. M. van den Driest (Petten (NH))
13/05/2016
10

Altijd een correcte behandeling, juiste en duidelijke voorlichting, behulpzaam bij het informeren naar
gebruik van Hybride modellen bij mogelijke vervanging van huidige auto.
In 1978 mijn eerste Toyota Carina occasion gekocht en sindsdien nooit meer een ander merk gereden.
Ben derhalve een meer dan trouwe en uiterst tevreden Toyota rijder.

Verkoop
Anoniem
11/05/2016
10

Klantvriendelijk
Goede sfeer
Behulpzaam

Service
Anoniem
11/05/2016
10

Heel fijn bedrijf. Goede medewerkers. Je wordt er uitstekend geholpen.
Ik heb mijn auto er voor een nette prijs gekocht. Bij de laatste grote beurt is mijn auto nb gewassen en van binnen schoongemaakt. Top!

Service
Eveline Beljon (Alkmaar )
11/05/2016
9

Vriendelijk duidelijk en klantgericht

Service
Mevr. J.W. Montagne-Struwe (Heiloo)
11/05/2016
9

Goed overzicht, nemen de tijd, prettige afhandeling

Service
N.C.M. Besseling (Alkmaar)
04/05/2016
10

Vakkundige, vriendelijke benadering. Ze kennen je bij je naam.

Service
Ted van Haaster (Sint Pancras)
04/05/2016
10

super vriendelijk personeel
zeer attent
behulpzaam

Service
Anoniem
29/04/2016
8

goede service

Service
Anoniem
29/04/2016
9

Altijd prima geholpen problemen worden keurig opgelost

Service
M.W, Dekker (Heerhugowaard)
29/04/2016
10

Goede en snelle en duidelijke afspraken, die worden nagekomen.

Service
Anoniem
22/04/2016
7

het is een beetje afstandelijk

Service
Anoniem
06/04/2016
9

duidelijke uitleg wat er is gedaan, goeie service en vriendelijke mensen

Service
Anoniem
06/04/2016
10

Alles wat ik mag verwachten qua service en vakmanschap gebeurt ook.

Service
H.A. van Altena (Heerhugowaard)
06/04/2016
10

goede service, zeer vriendelijk balie personeel, komt afspraken perfect na. Prijs klopte exact met dagene wat vooraf medegedeeld was. Auto kwam keurig gewassen ( binnen en buiten) terug.

Service
Sylvia van der Wateren (grootebroek)
31/03/2016
10

prima service en gezellige medewerkers top

Service
R u de keijzer (Alkmaar)
30/03/2016
10

Om dat het personeel erg klant vriendelijk is

Service
Peter Weijers (Alkmaar)
29/03/2016
10

Vriendelijke medewerkers, correcte informatie, voorlichting. Snelle en adequate afhandeling.

Verkoop
J de wit (Heiloo)
24/03/2016
9

Goede informatie

Service
Luciano Stoppini (Broek op Langedijk)
24/03/2016
8

ben tevreden

Service
Alexander Khoenkhoen (Noord Scharwoude )
23/03/2016
10

Zeer klantgericht. Correct en vriendelijke behandeling. Auto wordt gewassen terug geleverd. Geen verassingen achteraf. En in mijn geval waar ik gevraagd had om vervanging spiegelbehuizing vanwege aanrijdschade is men zeer kien en neemt de moeite de beschadigingen er uit te poetsen. Gewoon kosteloos ook nog. Dat is echte service die tegenwoordig niet overal gewoon meer is. Dat waardeer ik enorm en geeft mij een nog trotser gevoel Toyota rijder te zijn. Ik ben zeer tevreden over mijn dealer. Daarbij komt nog dat ik een niet officieel in NL geleverde Toyota Highlander rijd waar men volgens mij met zichtbaar plezier onderhoud aan uitvoert en de auto behandeld als zijnde een door hun zelf geleverde auto. Kortom ik ben zeer tevreden met mijn dealer en Toyota. Mvg.

Service
piet oud (zuidschermer)
23/03/2016
9

Vertrouwd adres. Hartelijke persoonlijke ontvangst. De klant is hier nog koning en geen nummer.

Service
Henk en Ans van Duijn (Alkmaar)
16/03/2016
9

Prima service en betrokkenheid bij klant

Service
Dhr.Kenneth.J.A.Pettit (Egmond aan zee)
09/03/2016
9

omdat het het waard is

Service
Anoniem
03/03/2016
9

Prima service.

Service
Anoniem
03/03/2016
9

Rob van de werkplaats is altijd eerlijk en ook kundig! Alleen met hem temaken gehad dus ken de anderen niet. Maar altijd goed geholpen en vertrouwd adres!

Service
Anoniem
02/03/2016
5

Prima service, echter de communicatie bij de juiste persoon neerleggen kan m.i. beter.

Service
Anoniem
02/03/2016
9

Ondanks dat afspraak online mis is gegaan toch geholpen

Service
JanWillem de Boer (Heerhugowaard )
25/02/2016
10

Ik ervaar al jaren een uitstekende klantvriendelijke perfecte service .

Service
Tom nellen (Groet)
17/02/2016
10

Een dealer die de klant aanhoort, actie neemt en naar volle tevredenheid de afspraken en meer oplost.
Om een modewoord te gebruiken; gewoon TOP.

Service
Anoniem
11/02/2016
10

Ik ben erg tevreden over de behandeling van Toyota

Service
Ann Mantjes (Heerhugowaard)
10/02/2016
9

Er wordt rekening gehouden met de lage meterstand en door zelf de auto goed wordt onderhouden ook de dealer blij is met mij als klant!

Service
Cees Dekker (Bergen nh)
10/02/2016
9

Correcte en prettige behandeling. Nog nooit klachten gehad achteraf. Zeer tevreden dus.

Service
nico godijn (alkmaar)
10/02/2016
10

snelle afhandeling korte wachttijd, koffie, thee, frisdrank, krant, alles staat klaar en is gratis !

Service
Anoniem
03/02/2016
10

Met respect behandeld en naar ons genoegen goed onderhandeld over prijs en eventuele inruil.

Service
Anoniem
03/02/2016
8

Vriendelijk personeel en een prima service

Verkoop
Dhr. I Eser (Heerhugowaard)
01/02/2016
10

Mijn order hebben ze goed behandeld en had het naar mijn zin en alles verliep prima

Verkoop
Mevr aclm ooms (Oudorp)
01/02/2016
8

Een prettige zaak met persoonlijke en ter zake kundige behandeling. Goede inruil!

Service
w.welmers (alkmaar)
28/01/2016
8

mooie zaak, vriendelijk personeel, keurig aan de geschatte tijd gehouden, niet gezeurd of het geen tijd werd voor een nieuwe auto.

Verkoop
Annet Sombroek (Alkmaar)
27/01/2016
10

Vriendelijk personeel, goede service, veel geduld, goede uitleg, koffie aangeboden

Verkoop
Kees van den Berg (Oudorp NH)
25/01/2016
10

Een dealer die duidelijk en eerlijk is en doet wat hij belooft.

Verkoop
peter greven (wormerveer)
25/01/2016
9

dealer was net als de keren dat we daar een auto kochten heel duidelijk vriendelijk en geduldig

Service
D.Korver (Noord Scharwoude)
20/01/2016
8

Klantvriendelijk, goede service

Verkoop
Piet Luijendijk (Limmen)
20/01/2016
9

Kleinschalig bedrijf met persoonlijke aandacht voor de klant.

Verkoop
Dhr . R Dudink (Heerhugowaard)
13/01/2016
9

Vriendelijk personeel goede service .

Verkoop
Pam van de Wateringen (Heerhugowaard)
13/01/2016
10

Zeer klantvriendelijke ontvangst/behandeling. Duidelijke uitleg, ruim de tijd voor een gesprek, informatie, vraag en antwoord.

Service
S Snijders (Alkmaar )
13/01/2016
8

Kreeg na informatie goede uitleg.

Service
hermien piersma (noord-scharwoude)
06/01/2016
8

Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en de koffie staat klaar om het wachten te veraangenamen

Service
A. van Graafeiland (Alkmaar)
04/01/2016
8

Kundig en correct personeel.
Wachtruimte is iets minder vriendelijk.

Service
Dhr. J.C.Hagedoorn (Alkmaar)
04/01/2016
9

Vriendelijke ontvangst. Goede informatie. Werkplaats is netjes, en vakkundig personeel. Auto wordt heel netjes na een beurt afgeleverd.

Service
Anoniem
30/12/2015
9

Klantvriendelijk, juiste bejegening en gedaan wat vooraf is afgesproken.

Service
Anoniem
30/12/2015
8

Vriendelijk, duidelijk wat er moet gebeuren, komen afspraken na. Gewoon top

Service
Susan van der Graaf/De HypotheekAcademie (Heerhugowaard)
30/12/2015
10

Het was echt prima geregeld toen mijn Aygo weer voor een onderhoudsbeurt moest. Niet alleen een (gratis!) leenauto, een lekker flesje wijn, maar zelfs de auto gewassen en uitgezogen. Echt topservice!

Service
Anoniem
23/12/2015
10

Tot op heden geen klachten, alleen maar positieve ervaring met deze dealer. Fijn dat ik mijn auto na een kleine of grote beurt schoon kan ophalen, en de extra attentie voor de feestdagen word zeer gewaardeerd.

Service
Anoniem
23/12/2015
8

Je wordt vriendelijk/persoonlijk verwelkomt, men komt afspraken na (overeengekomen tijdstippen, indien van toepassing overeenkomstig met vooraf opgegeven kosten, juiste vervangend vervoer en de begeleidng daarbij), de auto komt schoon terug, uitleg gekregen over de werkzaamheden en extra vragen (bij brengen van de auto pas gesteld) worden beantwoord bij ophalen van de auto. Dit keer moest ik alleen zelf nagaan of de via internet gemaakte afspraak ook daadwerkelijk definitief was, dit was overigens gewoon het geval op mijn voorkeurs dag/tijd.

Verkoop
Familie Peerboom-Wilmink (Broek op Langedijk)
23/12/2015
9

goede service door de verkoper

Service
Anoniem
16/12/2015
10

Ik word vriendelijk en vakkundig geholpen

Verkoop
Anoniem
16/12/2015
10

Ooit heb ik ( heel lang geleden ) een Toyota gehad. Ik weet niet waarom, maar het is er daarna nooit meer van gekomen om eens een rit in een Toyota te maken. Stom natuurlijk.... Inmiddels trotse eigenaar van een Toyota Auris Touring Sports 1.8 hybrid lease pro.
Dit dankzij het gesprek met Ropeen van de medewerkers, de vriendelijke ontvangst, het meedenken over de mogelijkheden het beantwoorden van mijn vragen etc etc.
Kortom, gewoon zoals het hoort, de klant is koning!

Later, na aflevering, had ik nog een vraag en men neemt gewoon even de tijd om e.e.a. in de auto uit te leggen.

Ik keur het goed.

Service
Anoniem
09/12/2015
8

Goed

Service
Anoniem
09/12/2015
8

Ze zijn goed

Service
Anoniem
09/12/2015
9

Prima dealer, verzorgde showroom, vriendelijk personeel
jammer van het vervelende muziek op de achtergrond (herhaalde hetzelfde deuntje).
Gratis wasbeurt na keuring. Helaas door tijdgebrek van mezelf geen gebruik van gemaakt.
Keurig binnen de opgegeven tijd auto weer rijklaar.

Service
Anoniem
09/12/2015
10

Alles klopt, rondom tevreden!

Service
Jean Kleijnen (Alkmaar)
09/12/2015
9

Ontvangst, behandeling, afhandeling en uitgevoerde werkzaamheden zijn van uitstekende kwaliteit.

Service
Anoniem
02/12/2015
9

Goede service, vriendelijke medewerkers, toegankelijke technici in onderhoudsbedrijf

Service
J. van Eck (Alkmaar)
02/12/2015
10

Zeer klantvriendelijk.
Goede uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden t.o.v. de prijs.
Vervangend vervoer is altijd te regelen (van auto tot fiets).
Prima service!

Service
m.stins (schagen)
02/12/2015
10

In de werkplaats en aan de balie is de ontvangst en sfeer zo prettig een uitje om naar de garage te gaan

Service
W.Vermij (Heerhugowaard)
02/12/2015
8

Receptie vriendelijk en correct, extra reparatie na kontakt.Helaas is de dealer verplaatst van Heerhugowaard naar Alkmaar zodat ik nu een leenauto nodig heb. Dus of ik kan blijven ??

Service
B. Wesselink (Heerhugowaard)
30/11/2015
10

Uitstekende service, verrichtingen overtreffen mijn verwachtingen (aanvullende service zonder meerkosten)

Service
Anoniem
26/11/2015
9

Ik geef nooit een 10. Ik ben zeer tevreden en de laatste keer was een wintercontrole en winterbandenwissel.

Service
Pieter en Gerda Ranzijn (Heiloo)
26/11/2015
10

Autoplaza Alkmaar is een prettige garage met een bovengemiddeld serviceniveau. Vriendelijke medewerkers, deskundig en voorkomend.

Verkoop
Anoniem
25/11/2015
9

Vriendelijk, geduldig en neemt de tijd.

Service
Laurus Vader (Alkmaar)
25/11/2015
8

Komen afspraken na. Zijn correct.

Service
Anoniem
19/11/2015
3

Receptie klant onvriendelijk

Service
Anoniem
19/11/2015
9

omdat ik tevreden was over de afhandeling

Service
Ad Verhaart (Bergen)
18/11/2015
10

Klantvriendelijk behulpzaam en flexibel

Service
Anoniem
16/11/2015
10

Omdat ze op een korte termijn een afspraak met je maken.Je een leenauto geven.En je auto weer schoon terugleveren.Top!

Service
r.oberg (heerhugowaard)
16/11/2015
8

ik ben zeer tevreden

Service
Tiny Mosch (Alkmaar)
12/11/2015
9

Vriendelijke en vakkundige perseneelsleden.

Verkoop
Jaap Schuit (Alkmaar)
11/11/2015
9

Ik voelde mij echt een belangrijke klant. Dat is in het verleden zeker anders geweest.

Verkoop
Mevrouw van Deursen (Uitgeest)
11/11/2015
9

persoonlijke aandacht zorgt voor veel toegevoegde waarde. dienstverlening is prima in orde.

Service
Anoniem
10/11/2015
9

Allereerst omdat mijn Aygo een heel betrouwbare auto blijkt te zijn. Daarnaast spijkert Toyota op het punt van de duurzaamheid aan de weg op verschillende manieren. De contacten met de dealer verlopen goed:men is goed op service ingesteld.

Service
Anoniem
09/11/2015
9

De medewerkers van de garage en de balie zijn bijzonder vriendelijk en denken met je mee

Service
Mw M. de Bie (Alkmaar)
09/11/2015
10

Prettige, goede, professionele service.

Service
Noor van der Woerdt (Alkmaar)
09/11/2015
10

grote klantvriendelijkheid, deskundige balie medewerker, super service en altijd bereid meer voor de klant te doen dan noodzakelijk

Service
Anoniem
05/11/2015
9

Het service niveau en de bereidheid om eventuele problemen direct op te lossen zijn zeer fijn en geeft het gevoel graag klant te willen zijn.

Service
Anoniem
28/10/2015
8

zeer goed

Service
Anoniem
28/10/2015
10

Ik ben goed geholpen door vriendelijke en deskundige mensen.
Ik kreeg gratis vervangend vervoer.
De auto is schoongemaakt en netjes opgeleverd.

Service
Jan Out (Alkmaar)
22/10/2015
10

Dealer is een prima bedrijf!!

Service
W. van der Burgt
21/10/2015
9

Autoplaza munt in al haar afdelingen uit door correctheid, professionalisme en klantvriendelijkheid!

Service
Anoniem
15/10/2015
9

Afspraken gemakkelijk te maken.
Technische werkzaamheden naar mijn ervaring pr ima uitgevoerd.

Service
Mevr. Schuurman-Kok (Sint Pancras)
15/10/2015
10

Vriendelijk, correct en professioneel

Service
H.D. Ilario (Limmen)
14/10/2015
8

Ik vind dat ze mij correct hebben behandeld. Dat ik prblemen had met de auto lag niet aan hun.

Service
L.de Waard (Sint Pancras)
14/10/2015
9

ben al jaren klant bij deze dealer en altijd een goede en correcte behandeling gehad.

Service
Mart van Kesteren (Zuid Scharwoude)
12/10/2015
9

Vanaf het eerste moment dat ik de showroom binnenkwam voor mijn eerste Toyota, had ik het gevoel dat ik een gast was en geen klant.

Verkoop
Aart van den Brink (Heiloo)
07/10/2015
8

Al meerdere keren nieuwe auto gekocht. Was gewend aan kleine attentie zoals een bloemetje of een fles wijn.
Was een beetje teleurstellend, doch verder zeer tevreden. Als het er weer van komt toekomstige aankoop bij dezelfde dealer.

Verkoop
Anoniem
07/10/2015
9

het gehele aankoopproces tot en met de aflevering was perfect getimed en georganiseerd

Verkoop
Anoniem
07/10/2015
10

Goede service, goede informatie, goed ontvangst. Alles prima.

Verkoop
Jaap Th. van Nes (Zuid-Scharwoude)
07/10/2015
9

De hele procedure van informatie, proefrit, sales, inruil oude auto, aflevering en after-sales was duidelijk, helder, transparant, eerlijk en open in een ontspannen ambiance en met een heerlijke fles wijn toe!

Service
msm van zutphen (akersloot)
07/10/2015
7

vriendelijk personeel goede service

Service
Anoniem
23/09/2015
9

De service is prima, de mensen zijn aardig en voor zover ik het kan beoordelen, wordt mijn auto er goed onderhouden.

Service
Dhr. G.J. Wit (Alkmaar)
21/09/2015
9

Ik word altijd vriendelijk ontvangen en op mijn vragen krijg ik altijd een goed antwoord. Daarnaast word ik, zonder overleg, niet opgezadeld met extra kosten.

Service
Leen Vlaming (Molenvaart 399 1764 AR Anna Paulowna)
21/09/2015
8

De dealer heeft zijn werkzaamheden die uitgevoerd moesten worden zoals een beurt goed uitgevoerd. Bij aankoop van de RAV 4 is een bodemonderplaat achter gemonteerd. Helaas is de accessoire (bodemembeschermplaat) van slechte kwaliteit wat ophang mogelijkheden betreft waardoor het is gaan hangen, hier is de dealer niet verantwoordelijk voor. De bevestiging was in eerste instantie verbeterd bij de beurt maar ik was niet tevreden, een tweede keer heeft de dealer het opgelost door het onderdeel te kitten aan de bumper. Dit staat mij slecht aan, het ligt niet aan de dealer maar de bodemplaat kan slecht bevestigd worden, kitten is een noodoplossing, dat wordt in badkamers gedaan niet bij auto's. Het ontwerp moet herzien worden om dit te voorkomen, het laat zeker geen kwaliteit zien.

Service
Anoniem
11/09/2015
10

zeer klantvriendelijk, betrouwbaar merk, kundig personeel.

Service
Anoniem
11/09/2015
10

Goede service voor een redelijke prijs. Ik kreeg zonder kosten een auto mee, omdat de vestiging in Heerhugowaard gesloten is. Ik kon nu op en neer rijden naar huis.

Service
Anoniem
11/09/2015
10

Contact personeel heeft een hoog ontgroend vermogen en de werkzaamheden zijn altijd prima uitgevoerd. Trouwens, de koffie is ook niet slecht

Service
Bert Nagel
27/08/2015
9

Rijd vanaf 19-03-2015 Toyota ben 2x bij deze dealer geweest en ben naar tevredenheid geholpen.

Service
Anoniem
26/08/2015
8

Vriendelijk en goede service

Service
Anoniem
25/08/2015
10

Het is de uitstraling en de ontvangst, daar begint altijd alles mee.

Service
K.J. Hoeve (Koedijk ( 1831CG))
20/08/2015
8

Alles is volgens afspraken uitgevoerd, en na een uurtje wandelen met de hond, kreeg ik de auto uitgezogen en gewassen terug !
Een service die ik niet verwacht had !
verrassend leuk !, en dat alles voor een eerlijke prijs !

Verkoop
B. van der Erf (Heerhugowaard)
19/08/2015
10

klantvriendelijke persoonlijke benadering, zeer goede service en vakmanschap

Service
R. H. Rooker (Alkmaar)
19/08/2015
9

Goede service

Verkoop
Cornfield (Alkmaar)
17/08/2015
10

De klantvriendelijke benadering en de tijd die men neemt om mij als klant te informeren, heb ik als zeer prettig ervaren.

Service
H.Riebel (Zuid Scharwoude)
17/08/2015
10

zeer vriendelijk personeel en we werden heel goed geholpen.

Verkoop
de Heer A.C. van Dijk (Heerhugowaard)
11/08/2015
10

Tijdens de keuze en de aanschaf van onze nieuwe auto hebben een uitstekende begeleiding gehad vanuit Auto plaza.

Service
Anoniem
05/08/2015
9

Het hadden een 10 kunnen zijn maar er is een minpunt.
Ik heb geen berichtgekregen dat mijn garantie afliep en dat mijn auto een kleine beurt moest hebben

Verkoop
Mw. Th. Dekker (Alkmaar)
05/08/2015
10

De dealer kent zijn klanten bij naam, is zeer voorkomend en hulpvaardig en maakt van de aflevering van een verkochte auto echt een feestje voor de klant.

Service
nellen (groet)
04/08/2015
9

doen wat men beloofd

Service
A.Beuken (Ursem)
22/07/2015
9

goed ontvangen en vervangende auto meegegeven om naar huis te gaan in verband mmet slecht weer .

Service
Freek Op 't Einde (Sint Pancras)
22/07/2015
9

Goede en snelle service. Auto gewassen en schoon terug. Lage onderhoudskosten.

Service
JP Koorn (Schoorl)
22/07/2015
9

een uiterst prettig bedrijf

Service
Klaas de Jong (De Cocksdorp)
22/07/2015
10

Prima service, prettige sfeer en professionele medewerkers die weten waar ze het over hebben.

Service
P. Holtkamp (Alkmaar)
22/07/2015
10

Zeer vriendelijke en snelle service. Zelfs op zaterdag wordt er alles uit de kast getrokken om de klant tevreden te stellen. Grote klasse!!

Service
Robert Arnts (Beverwijk)
16/07/2015
10

Zeer vriendelijke ontvangst, een eerlijke voorlichting en het nakomen van afspraken.

Service
autorijschool Kanjer (De Rijp)
15/07/2015
10

Service en meedenken met de klant

Verkoop
Pieter Stoop (Stompetoren)
15/07/2015
10

uitstekende service en dienstverlening. Meedenkend, vriendelijk en gastvrij!

Service
w.welmers (Alkmaar)
15/07/2015
9

Mooi , ruim, vriendelijke mensen, interessante occasions

Service
Anoniem
08/07/2015
8

Deze mensen zij zeer geschikt voor het werk dat zij doen.

Service
Anoniem
08/07/2015
9

Correct en goede service

Service
Laurens (Heiloo)
08/07/2015
8

Mooie dealer met een ruim aanbod aan auto's. Vriendelijke mensen. Makkelijk afspraken maken.

Service
A. Witteman (Driehuizen)
24/06/2015
10

Zeer tevreden over de service en de Toyota Auris TS! Altijd goed en netjes geholpen, en krijg mijn auto schoon en gewassen terug na elke service beurt. Had een klacht, is keurig verholpen, en een fles wijn voor het ongemak. Wel jammer dat ze nu in Alkmaar zitten, maar dat is dan ook het enige minpuntje.

Service
Ria Arents (Alkmaar)
23/06/2015
9

Vriendelijke mensen, goede service

Service
W.K. van der Lippe (Zandvoort)
18/06/2015
0

Geen goede verkopers .Als je de auto koopt is het een uitstekende deal en als je een nieuwe auto wil kopen zeggen ze ja je hebt
hem goedkoop gekocht en verlies je op een auto van 14200 in 16 maanden 5000 euro terwijl je een auto terug wil kopen van
21600 euro.dan noem ik ze een stelletje oplichters.

Verkoop
C.J.Mol (Alkmaar)
17/06/2015
10

Mijn man en ik vinden dat we altijd heel correct worden geholpen en alles wat we vragen een correct antwoord.

Service
Govert van den Heuvel (Oudendijk )
17/06/2015
9

Zeer tevreden met serviceverlening receptiemedewerkers en monteurs. Prettig en duidelijk, niks te klagen.

Service
H.C.J.van den Heiligenberg (Heerhugowaard)
17/06/2015
9

Prima verder geef ik nooit een 10

Service
Anoniem
03/06/2015
10

Fantastisch

Service
Jan J de waard (Heerhugowaard)
18/05/2015
10

Alles bij deze dealer gaat correct

Service
Anoniem
13/05/2015
9

tot nu punctueel en servicegericht

Service
Anoniem
13/05/2015
10

snel en uitstekend geholpen

Service
Dick van der Veer (Alkmaar)
13/05/2015
10

Onderhoud altijd prima verzorgd,prettig contact met alle medewerkers

Service
Jan Wijbenga (Alkmaar)
13/05/2015
10

Uitstekende service en transparantie. Ook qua kosten. Ik geef vol vertrouwen mijn sleutels in handen van de service- en onderhoudsmedewerkers. Onder meer omdat ik weet hoe lang deze medewerkers vaak al voor Toyota werken.

Service
Laurus Vader (Alkmaar)
13/05/2015
9

Correct, netjes, betrouwbaar. Goede auto.

Service
Piet Oud (Zuidschermer)
13/05/2015
10

Afspraken worden stipt nagekomen, uiterst vriendelijk en hulpvaardig personeel aan de balie.

Service
Dick van der Veer (Alkmaar)
06/05/2015
10

Onderhoud altijd prima verzorgd,prettig contact met alle medewerkers

Service
Jan Wijbenga (Alkmaar)
06/05/2015
10

Uitstekende service en transparantie. Ook qua kosten. Ik geef vol vertrouwen mijn sleutels in handen van de service- en onderhoudsmedewerkers. Onder meer omdat ik weet hoe lang deze medewerkers vaak al voor Toyota werken.

Service
A. Spoor (Alkmaar)
29/04/2015
9

Altijd klantvriendelijk, goede service en medewerkers met kennis van zaken.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Goede service en onderhoud

Service
Henk van Duijn (Alkmaar)
29/04/2015
10

Prima service en betrokkenheid bij omstandigheden

Verkoop
Siem van Schagen (Obdam)
01/04/2015
8

Het leven is mij een 8 en half waard en daar kan het oordeelcijfer niet bovenuit stijgen.

Verkoop
Jan Niek Bos (Alkmaar)
31/03/2015
8

Prettige dealer; servicegericht; heldere uitleg

Verkoop
Anoniem
26/03/2015
10

compleet, informatief attractief up to date

Verkoop
Dhr. J.P. Kok (Alkmaar)
26/03/2015
9

Wordt altijd uitstekend geholpen.

Verkoop
Leen Vlaming (Anna Paulowna)
19/03/2015
8

Hij voldeed aan de vragen en wensen die we stelde

Service
AGM van den Dijssel (Heiloo)
18/03/2015
9

Benadering, service en uitvoering zijn van hoog niveau. Ook de zorg om tijdelijk een fiets of auto als vervanger te krijgen is vriendelijk.

Service
Anoniem
16/03/2015
8

Plezierige medew erkers, garage komt zeer betrouwbaar over.

Service
Anoniem
04/03/2015
10

Prima dealer zonder nonsens.

Service
T.J. Kreuk (Alkmaar)
04/03/2015
9

Klant vriendelijke benadering van zowel baliemedewerker als chefmonteur. Vooraf gedegen prijsopgave. Werkzaamheden in nauw overleg op wensen van klant gepland. Eventueel vervangend vervoer beschikbaar. Redelijke wachtruimte aanwezig e.a..

Service
Anoniem
18/02/2015
8

Omdat ik zoals altijd keurig ben geholpen, vervangend vervoer voor mij een fiets stond keurig klaar. Top

Service
Anoniem
18/02/2015
10

Zeer klantvriendelijk, komen afspraak na, meewerkend, doen meer dan verwacht mag worden!

Service
N. Ykema- Sikma (Alkmaar)
12/02/2015
10

Ik ben erg tevreden over de behandeling van autoplaza.

Service
Mevr.M.Brokx (Alkmaar)
28/01/2015
10

Perfecte service, vriendelijk aan telefoon, overleg over de reparatie,geven prijsindicatie over de reparatie, zeer vriendelijk personeel, auto in goede handen, voelt zeer vertrouwd.

Service
René Knol (Alkmaar)
28/01/2015
10

De medewerkers van Autoplaza behandelen elke klant vakkundig en volledig naar wens. Of dit nu bij de aankoop van mijn Toyota was, of bij het onderhoud.

Verkoop
Annemieke M.C. Schep (Groet)
26/01/2015
10

Uitstekende en adequate dienstverlening, die bestaat uit:
- uitstekend snel en adequaat technisch handelen bij onderhoudsbeurten
- prettige persoonlijke benadering door medewerkers van balie, montage, verkoop en directie (men kent mij ook al kom ik onaangekondigd binnen)
- betrouwbaarheid van de dealer bij onderhoud en aankoop nieuwe auto w.o ook het financieel deel
- begeleiding bij de nieuwe auto
- het goede gevoel van "Vertrouwen hebben in deze dealer" is voor mij als alleenstaande vrouw zeer belangrijk.

Verkoop
Anoniem
14/01/2015
10

Prima service, goed team van medewerkers en technici!

Service
Anoniem
14/01/2015
9

Zeer vriendelijke, snelle en persoonlijke service van de receptie tot de monteurs.

Service
Dhr.Postma (Bergen NH)
14/01/2015
10

Prima service . duidelijke info over de kosten.

Verkoop
Maykel Braaksma (Alkmaar)
14/01/2015
10

Autoplaza is een nette en correcte garage met een service die niets te wensen overlaat. Je word van A tot Z keurig geholpen. Ik heb inmiddels 5 jaar ervaring met deze mensen en kan ze iedereen aanbevelen.

Service
W.M. Brakenhoff (Limmen )
14/01/2015
9

vakmanschap en vriendelijkheid staan hier bovenaan

Service
Anoniem
29/12/2014
10

De Toyota dealer is een bedrijf waar duurzaamheid erg belangrijk is. Verder is de auto uitermate betrouwbaar en de service is tip top in orde. Dat kan niet beter.

Service
Wim Hage (Heemskerk)
29/12/2014
9

omgaan met mij als klant ervaar ik als bijzonder prettig en deskundig.

Service
J Kloek (Beverwijk)
24/12/2014
9

zeer prettig geholpen bij aanschaf nieuwe auto vorig jaar , veel beter als in beverwijk was bij andere eigenaar beter , in beverwijk totaal geen mogelijk om te onderhandelen standaard inruilprijs , niet gekeken naar auto . papieren afhandeling , prijs overleggen met den Haag ?? 2 dagen later hoor je de inruilprijs telefonisch .

Service
R. Oberg (Heerhugowaard)
24/12/2014
10

Deze dealer is altijd correct en vriendelijk

Verkoop
Anoniem
23/12/2014
10

Tevreden over inzet en contact momenten

Verkoop
Anoniem
22/12/2014
9

Klantvriendelijk

Service
ben Swart (alkmaar)
18/12/2014
8

goede klant vriendelijkheid

Service
Anoniem
08/12/2014
9

Altijd vriendelijk en goede service! Als er een tijd wordt aangegeven voor de werkzaamheden, houden ze hier ook aan.

Service
Dhr. M.T.L.J. Koster (Heiloo)
03/12/2014
10

Uistekende service ,Correct nakomen van afspraken , Uiterst klantvriendelijk en vooral betrouwbaar.

Service
Anoniem
02/12/2014
7

Gezien de relatief korte tijd dat wij Toyota rijden

Service
Anoniem
01/12/2014
9

Klantvriendelijk, behulpzaam, goede advisering, persoonlijke benadering

Service
Dhr.J.koning (sint pancras)
01/12/2014
9

alles goed

Service
M. Cramer-Mors (Alkmaar)
29/10/2014
9

word altijd goed geholpen en netjes te woord gestaan.
Nooit het gevoel dat ik bedonderd wordt met reparaties. Ben heel tevreden over garage en mijn Toyota 😊

Service
Anoniem
28/10/2014
10

blijkt uit mijn antwoorden

Verkoop
Anoniem
28/10/2014
8

Acht is een prima cijfer.

Verkoop
ha van altena (heerhugowaard)
23/10/2014
10

klantvriendelijk, goede inruilprijs, komt afspraken perfect na, zeer goede aflevering,in deze zaak kom je voor je plezier.

Service
Anoniem
21/10/2014
9

Tevreden

Verkoop
Anoniem
20/10/2014
10

volledige tevredenheid

Service
L. de Waard (Sint Pancras)
16/10/2014
8

al jaren een vertrouwde relatie

Service
wim welmers (alkmaar)
16/10/2014
9

alles klopt

Verkoop
Anoniem
15/10/2014
9

Een prettige zaak waar er gemoederlijk en professoineel met de klanten wordt omgesprongen.

Service
Anoniem
14/10/2014
9

Klant vriendelijk en sociaal

Service
Anoniem
09/10/2014
9

Prima service en werk volgens afspraak.

Service
Anoniem
08/10/2014
9

Behulpzaam, meedenkend en deskundigheid.

Verkoop
Anoniem
06/10/2014
10

Uitstekend geholpen. Goede sfeer en een goede service.

Service
Anoniem
02/10/2014
7

klantgericht en goede service

Service
Anoniem
02/10/2014
9

Goede service

Verkoop
Anoniem
01/10/2014
9

Prima behandeld, duidelijke uitleg en het voelt goed, goed te bereiken